Algemene voorwaarden

Algemeen

Het Nederlands recht en alleen dat recht geldt voor alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop de algemene voorwaarden van toepassing zijn. Voor onze leveringen, diensten en aanbiedingen geldt het volgende:

Prijzen

Alle prijzen in onze webshop www.ellenmae.nl zijn in euro’s (inclusief BTW) en de producten worden gratis verzonden in Nederland en België. Wil je het product naar het buitenland bezorgd hebben dan zijn de verzendkosten voor de klant. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Betaling

Na een bestelling ontvang je een ontvangstbewijs en een factuur per e-mail met daarin een overzicht van je bestelling en de totale kosten. De bestelling wordt pas geleverd nadat de betaling bij ons binnen is. Het is mogelijk om via iDeal of Bancontact en een handmatige overboeking (door vooraf te betalen) te betalen. Bij een handmatige overboeking kan de bank er een paar dagen over doen om de betaling te verwerken. Houd daar rekening mee.

Levering

Na betaling wordt de bestelling zo snel als mogelijk ter bezorging aangeboden bij PostNL of DPD. Als blijkt dat ons product is uitverkocht en wij om die reden niet kunnen leveren dan wordt het geld teruggestort. We zullen eerst contact met je opnemen (per e-mail). Wij zijn niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL of DPD.

Retourneren

Je hebt het recht om het product binnen 14 dagen na aflevering te retourneren. Wij accepteren alleen onbeschadigde producten. Neem van te voren contact met ons op via het contactformulier. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de klant. Wanneer wij de retourzending hebben ontvangen, zullen wij binnen 14 dagen het bedrag terugstorten op je bankrekening. Het recht om te retourneren geldt niet voor de aankoop van download of digitale producten (afdrukbare bestanden of printables). Desondanks graag contact bij ontevredenheid zodat we evengoed jou van dienst kunnen zijn. Overigens zijn download of digitale producten niet bedoeld om door te geven aan anderen (al dan niet tegen betaling).

Garantie

Kleine kleurverschillen door belichting of door de instellingen van je scherm van je computer zijn mogelijk. Wijzigingen bij herdrukken (al zijn die heel klein) communiceren wij ook via de website. Is er iets door postbezorging beschadigd, meld het ons dan gauw via het contactformulier. We hanteren hier in principe ook een garantieperiode van 14 dagen.

Klachten

Is er iets niet naar wens? Laat het ons weten via het contactformulier zodat wij samen naar een oplossing kunnen zoeken. We doen ons best om altijd de juiste informatie te leveren. Mocht er iets fout gegaan zijn of verkeerd staan op de website, dan passen we dat zo snel als mogelijk aan. We proberen je dan ook meteen op de hoogte te stellen van de correcte informatie.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder onze schriftelijke toestemming.