Hallo daar! Heb je ook de Luna Familieplanner 2019 in huis? Mooi zo. Bereid je voor op het nieuwe jaar en bestel ook de Luna Familieplanner 2020. Die van 2019 was snel uitverkocht, dus wees op tijd voor die van 2020. [Inmiddels ook uitverkocht, maar gelukkig hebben we een tweede druk] Het is zeker goed om te vermelden wat je kunt verwachten in de nieuwe planner. Lees hier meer!

Vol verwachting…

Aan de ene kant zijn er genoeg wijzigingen. Aan de andere kant houden we graag vast bij wat gewerkt heeft in de allereerste Luna Familieplanner. We beginnen eerst bij wat hetzelfde is gebleven: de planner is nog steeds zwart/wit en is even groot. Het papier is wit, maar niet spierwit. Net zoals de vorige keer. Het papier is namelijk biotop, duurzaam papier en schijnt gelukkig niet door. Over win-win producten gesproken.

De inhoud is ook niet anders: er is een jaaroverzicht van 2020 en we hebben ook weer de schoolvakanties vermeld. Daarna volgt de pagina waar je belangrijke gegevens op kwijt kunt. Elke maand heeft een citaat dat je aan het denken zet. De afgelopen tijd hebben we een paar van de citaten van 2019 gedeeld op onze sociale media accounts (Facebook, Instagram, volg ons daar ook). En we hebben de pagina met een jaaroverzicht van 2021 (inclusief de feestdagen in dat jaar) en een pagina waar je alvast het en een ander kunt neerpennen voor 2021.

Wat is anders?

De vormgeving van 2019 was vrij basaal of ‘basic’ te noemen. Dit was bewust, omdat de functionaliteiten of handigheden van de familieplanner meteen duidelijk moest zijn. Dat was in ieder geval de gedachte. We wilden meteen laten zien waarom wij met deze planner nou zo uniek zijn. Als feedback (terugkoppeling) kregen we te horen dat er wel meer gespeeld mocht worden met de vormgeving. Dat hebben we dan ook gedaan. Mariska Kalma was verantwoordelijk voor het ontwerp van de Luna Familieplanner 2020. Door de eigentijdse patronen en interessant ogende lettertypen blijf je wel kijken naar deze planner. Ik ben er erg blij mee. Dankbaar dat door Anneli de Munnik de basis is gelegd voor deze planner en dat Mariska het ontwerp naar een hoger niveau tilde.

Wat nog meer?

Er is nog steeds ruimte om allerlei lijstjes samen te stellen. Die ruimte is wel minder geworden. Op die manier is meer plek ontstaan voor de maandkalender zelf. Met andere woorden: je kunt per dag meer opschrijven. Er is een regel voor de algemene informatie, je kunt op die regel bijvoorbeeld zien of die dag een feestdag is. Er zijn deze keer maar liefst 6 regels over in plaats van 4 per dag! Wat een verschil. De planner is daarom ook voor grote of samengestelde gezinnen te gebruiken (5 a 6 mensen). Het nadeel is dat planner echt – enkel en alleen – te gebruiken is door op te hangen via het gaatje aan de bovenkant van de planner. En dat is ook meteen het voordeel: er is nog meer schrijfruimte ontstaan.

Wil je meer informatie over de Luna Familieplanner 2020? Bekijk die hier.

Hieronder is het filmpje dat we vorig jaar hebben gebruikt ter promotie.

Heb je een vraag of opmerking? Laat die in een reactie hieronder achter of gebruik het contactformulier.

Bestel de Luna Familieplanner hier of via Bol.com. Vandaag nog.