Let op: de Ellen Mae Weekplanner is nu alleen als download product te bestellen.

De Ellen Mae Weekplanner is een planner waarbij je zelf de dagen van de week in vult. Deze planner is zwart/wit en lijkt qua vormgeving op de Luna Familieplanner 2020. Klik hier om meer te lezen over de maandplanner. Het papier is anders: het papier van de weekplanner is vooralsnog kraakhelder wit en de Luna Familieplanner is van biotop. Daarover een andere keer meer.

Genoeg mogelijkheden

Ik bedacht de Ellen Mae Weekplanner toen ik na mijn zwangerschapsverlof weer begon met werken. In de Luna Familieplanner kon mijn de (gezins)activiteiten goed kwijt. Dat is een maandkalender voor het gezin. Maar ik wilde per week opschrijven wat ikzelf nog moest doen in mijn bedrijf of in het huishouden. In de eerste kolom schrijf ik de categorieën waar ik extra aandacht voor moet hebben. Maar ik hoor ook van anderen dat ze de weekplanner als familieplanner gebruiken. Er zijn genoeg mogelijkheden. Zo kun je deze planner bijvoorbeeld gebruiken voor de ‘to do’ dingen voor je studie, werk of huishouden. Hieronder wat voorbeelden voor inspiratie. In de eerste kolom kun je je eigen tijdsschema samenstellen. Of je schrijft de namen van de gezinsleden op (en combineert het met een takenlijst). De handige vakjes kun je ook zelf een label geven: niet vergeten, onthouden, belangrijk, nog nodig etc.

De Ellen Mae Weekplanner is een functioneel bureaublad dat past in je interieur (A4 formaat).De planner heeft in totaal 53 bladen voor alle weken in een jaar. Je kunt ervoor kiezen om het hele jaar van te voren in te vullen of de planner te gebruiken voor de weken die er anders uitzien dan normaal. Ik gebruik de planner alleen voor mijn ‘actieve’ weken. Tijdens de vakanties laat ik h’m thuis.

“Als je een drukke week tegemoet gaat, kun je onze weekplanner goed gebruiken. Breng in kaart wat je allemaal moet doen. Schrijf het op.

Ga je juist een rustige week tegemoet? Plan wat je ‘moet’ en graag wil doen. Maak je week effectief. Behaal je doelen met onze wekelijkse planner.”

In het kort even wat interessante dingen over deze planner:

– De planner heeft in totaal 53 bladen;
– De planner heeft verschillende handige vakjes voor notities;
– De voor- en achterkant is van stevig papier en
– De vellen aan de binnenkant zijn afscheurbaar.

Hoe zou jij de Weekplanner gebruiken? Of hoe gebruik jij het al? Laat het weten. Tips zijn welkom!

Veel planplezier,

Naomi

Weekplanner
Creëer balans & geniet ervan
Plan & Geniet