Er zijn genoeg dagplanners te vinden. Dat is niet het probleem. Ik vond alleen niet de dagplanner die bij mij paste. Ik miste een praktische dagplanner waarbij ik zelf mijn tijden kon opschrijven, die leuke kleurtjes had met extra ruimte voor meditatie of een overdenking. Ook miste ik wat extra ruimte voor notities, doelen, ‘niet te vergeten’ dingetjes etc. En aangezien we thuis nu steeds meer talen zijn gaan spreken, vond ik het leuk om de verschillende talen terug te zien in mijn planner. Oké thuis spreken we geen Duits en Frans, maar Nederlands, Engels en Spaans. Ellen Mae goes international. Ha.

Waarom een dagplanner?

Een dagplanner gebruik ik niet vaak. Ik gebruik zulke planners na een intensieve periode waarbij ik weer even van dag tot dag moet plannen. Zoals jullie weten gebruik in de LUNA Familieplanner voor mijn gezin en de Weekplanner voor o.a. zaken rond Ellen Mae. Als de dagen zo onzeker zijn dat je niet te veel vooruit kunt plannen, kun je wel een dagplanner gebruiken. Stap voor stap, dag aan dag. Pluk die dag.

Hoe te gebruiken?

Je kunt het gebruiken door gewoon je taken of doelen op te sommen. Schrijf daarbij alles op wat in je opkomt. Je hoeft niet eens te prioriteren. Dat komt nog wel. Op deze manier maak je je hoofd leeg, en maak je zichtbaar wat je moet doen. Zo heb ik deze planner in het begin na onze grote verhuizing voornamelijk gebruikt – tijdje terug. De kleuren van deze dagplanner heb ik aangepast na een onderzoekje op Instagram en Facebook. Je kunt deze planner ook anders gebruiken. Als je al in een ander stadium bent én je weet meer wat je moet doen dan kun je gewoon een schema maken – zo gebruik ik het nu.

Dit product is eigenlijk een voorloper van het product dat ik wil verder wil ontwikkelen met een grafisch vormgever. Laat even weten wat je hiervan vindt. Ik neem je feedback graag mee. De dagplanner is gratis, maar je moet het wel via de webshop bestellen. Laat je meteen weten wat je van het bestelproces vindt? Ik hoor graag van je. Veel liefs! Bestellen doe je hier.