Graag wil ik jullie iets over mezelf vertellen. Vroeger was ik het meisje dat vanuit school enorm werd gepusht om een timemanagement cursus te volgen. Ik stond niet bekend als de planner. Ik had zoveel dingen die ik wilde doen, dat ik nooit tijd had voor de dingen die ik moest doen – zoals het huiswerk maken van de schoolvakken die ik niet leuk vond. Nu ik ouder ben, weet ik dat het helpt om vooral de dingen te doen die je leuk vindt. Het is bijvoorbeeld fijn om uiteindelijk een baan te hebben waarbij je ook echt blij bent met de taken die je moet doen. Dat is dan op werkgebied, maar ook thuis kun je kijken wat je ligt en dat meteen oppakken. Je mag jezelf ook uitdagen en dan helpt het om je vooral te focussen op het eindresultaat. Ik houd bijvoorbeeld niet van schoonmaken, maar niemand wil in een stal wonen denk ik maar. Sommige taken zoals schoonmaak kun je uitbesteden, maar wij hebben er nu voor gekozen om dat zelf te doen. Het leven is keuzes maken.

Ik, de planner?

Is het ergens niet hilarisch dat juist ik – die ooit gedwongen een timemanagement cursus moest volgen – nu bedenker en uitgever ben geworden van de LUNA familieplanner. Toen ik ouder werd ging het plannen mij beter af, ik kon daardoor ook steeds meer gerichte doelen behalen. Alleen merkte ik dat het lastiger was om als koppel of stel te plannen of rekening te houden met elkaars afspraken. Dit is de reden dat ik een planner voor ons gezin heb bedacht. In één oogopslag kon je de afspraken van de maand zien. Hierdoor wisten we beter wat we wel konden doen of welke activiteiten het niet gingen worden. Voor het gezin gebruiken we de LUNA Familieplanner en voor mezelf gebruik ik de dagplanner. Het is zo een simpele tool die mij helpt. Het zal voor jou vast ook werken.

DAGPLANNER ELLEN MAE GRATIS PRINTABLE DOWNLOAD FREE VANDAAG DUTCH

Gratis download: printable dagplanner

Deze gratis download gaat je helpen als je elke avond met een vol hoofd naar bed gaat, nog blijft malen en niet weet wat je moet doen wanneer je weer opstaat. Print het uit, schrijf ALLES waar je aan moet denken op. Maak je hoofd helemaal leeg. Daarna schrijf je op wat morgen ook echt moet gebeuren. PRIORITEIT. Succes. Het gaat je lukken. NB Verrassend genoeg zul je merken dat je de volgende ochtend ook uit het hoofd beter weet wat er op je planning staat. Af en toe kun je nog spieken in je dagplanner. Ik gebruik het ook om meer krabbels van die dag daarop te schrijven. Laat me weten wat je van deze gratis download of printable vindt. Dat kan bijvoorbeeld via Facebook of Instagram. Wil je meer gratis downloads om je te helpen met plannen? Let me know. Lieve groetjes!

PS Download hieronder je dagplanner. Let op, het voorblad moet je niet uitprinten. Print zwart wit. Ik gebruik A4 formaat.

Gratis download dagplanner van Ellen Mae PRINTABLE (ongedateerd – vandaag)