SFEERBEELD GRATIS WEEKPLANNER ELLEN MAE
MamaBudget.nl

Gratis: Weekplanner, Dagplanner, Jaarkalender & Weekmenu (maaltijdplanner)

Ben je op zoek naar een gratis weekplanner of dagplanner? Dit is de blog die je moet hebben. Verder wijs ik je graag op de LUNA Familieplanner 2024 en een gratis weekmenu voor je eetplanning of maaltijdplanner. Wanneer je op de afbeelding klikt, wordt een PDF geopend.

Het is wel handig als je bijvoorbeeld Adobe hebt, om het bestand te openen; dit kun je ook gratis downloaden indien nodig. Mijn PDF bestand kun je afdrukken als je een printer thuis hebt of laten drukken bij een (online) drukker of printshop.

Even tussendoor: toen ik in Nederland woonde, kocht ik mijn print spullen bij Prinatbout en ik was zeer tevreden. Ik neem aan dat ze nog steeds geweldige prijzen en service bieden!

Nog even iets, de printables zoals de weekplanner kun je gratis downloaden. Ik ben Naomi Rustenberg en ik blog over allerlei dingen zoals over ‘plannen’ of mijn leven in Spanje. Ik weet hoe het is om super druk te zijn als gezin. Het is fijn als je de juiste tools krijgt om het leven met kids in goede banen te leiden. Ik snap je helemaal. Deze printables heb ik dus zelf met liefde gemaakt. Elk jaar breng ik de papieren LUNA Familieplanner uit met een grafisch vormgever. Deze fysieke maandplanner kun je overal wel kopen, zoals op Bol.com.

Gratis Weekplanner

Hier vind je een weekplanner om je week goed te plannen. Je kunt het gebruiken wanneer je drukke weken tegemoet gaat of wanneer je het zo rustig hebt, dat je niet weet wat je moet doen (oké, dit laatste komt nauwelijks voor). Print wat je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt!

Ik gebruik de weekplanner ook voor het schoolweekmenu van de kinderen. Mijn kinderen ontbijten op school, ze moeten zelf hun ontbijt meenemen. Ik plak de planner met washi tape tegen de muur en spiek zo nu en dan om het juiste ontbijt mee te geven.

De weekplanner start op maandag en heeft een extra vakje – in ronde vorm – waar je bijvoorbeeld een extra notitie of citaat kunt schrijven.

Klik op de afbeelding om de PDF PRINTABLE WEEKPLANNER te downloaden.

Gratis Dagplanner

In een andere blog schreef ik al waarom ik een dagplanner handig vind. Soms ben ik mega chaotisch in mijn hoofd, zo erg dat ik er niet van in de rust raak rond bedtijd. Bij mij helpt het om mijn laptop dicht te klappen, mijn telefoon op vliegstand te zetten en op te schrijven wat ik bijvoorbeeld de volgende dag allemaal moet doen. Ik slaap er niet alleen maar beter van, de volgende morgen heb ik ook meteen mijn focus te pakken!

Wil je zelf een agenda of notitieboekje van maken? Ik heb bijvoorbeeld mijn eigen dagplanner laten afdrukken met een doorzichtige voor- en achterkant. Als je het afdrukt kun je ook de weekplanner in je eigen boekje laten afdrukken. Mijn fysieke dagplanner heeft trouwens een ringband.

Klik op de afbeelding om de PDF PRINTABLE DAGPLANNER te downloaden.

Jaarkalender 2024

Zelf gebruik ik geen jaarkalender, omdat ik een eigen papieren agenda / planner heb en ik ook een maandplanner of maandkalender aan de muur heb hangen. Mocht je dus geen papieren agenda of planner hebben, dan is het wellicht handig om deze planner aan te schaffen en op je bureau te leggen of om aan de muur te hangen.

Weekmenu planner of maaltijdplanner

Veel jonge gezinnen vinden het maar moeilijk om eens per week een weekmenu samen te stellen. Wij hadden dat probleem ook. Wat helpt… is het hebben van een weekmenu. Hier heb ik een weekmenu planner voor je. Gratis en voor niets. Download het, en print het uit. Je kunt het met washi tape op de muur plakken.

Links schrijf je op wat je gaat eten en rechts vind je allerlei eet-ideetjes. Inspiratie qua gerechten zijn er volop op dit simpel A4tje. De gerechten zijn niet al te moeilijk, want ik moet het zelf ook kunnen maken – en ik ben geen keukenprinses.

Klik op de afbeelding om de PDF PRINTABLE WEEKMENU PLANNER te downloaden.

Maandkalender

Ben je op zoek naar een maandplanner? Dan is de LUNA Familieplanner geschikt. Qua stijl is die ‘minder druk’ dan de printables. De LUNA Familieplanner 2024 is gemaakt door Alfredo Silva. Meer info over deze planner vind je hier. Je kunt de LUNA o.a. ook via Bol.com kopen.

Heb je nog een vraag, klacht, compliment of suggestie? Stuur me een berichtje. Ik waardeer het enorm!

Vond je dit leuk? Mag ik rekenen op je support? Deel dit artikel of bestel online via mijn links. Ik krijg dan een kleine vergoeding! Alvast bedankt ❤ Hier vind je al mijn links, maar Bol.com en Amazon.nl zijn mijn favoriet.

Dit vind je misschien ook leuk...