Geld verdienen in Spanje Inkomsten Remote work
Werk-privébalans

Interviews voor persoonlijke verhalen over werk-privé-balans

Hallo daar,

Ik ben Naomi Rustenberg en ik geef elk jaar de LUNA Familieplanner, de werk-privé-balans gezinskalender uit. Dit is de reden waarom ik ben begonnen met Ellen Mae. Ik wilde een maandplanner voor mijn gezin, zodat we onze gezinsactiviteiten goed in kaart konden brengen.

Balans is het sleutelwoord. Ik dacht dat ik de maandkalender net zo goed op de markt kon brengen, zodat meerdere gezinnen daarvan konden profiteren.

Werk-privé-balans

Nu ben ik op zoek naar vader en moeders die hun persoonlijke verhaal met ons willen delen. Niet zozeer over de planner, maar over hun werk-privé-balans. Waarom? Zodat we van elkaar kunnen leren. En, omdat we door openheid elkaar kunnen helpen.

Grote vragen

Ik ben op zoek naar ouders die iets wil vertellen over hun werk-privé-balans. Hoe heb je die gevonden? Of wanneer denk je die te vinden? Wat doe je in het dagelijks leven qua werk en hoe combineer je je gezinsleven met je werk? Aan de hand van subvragen werken we toe naar deze grote centrale vragen.

Interviewvragen

 • Wat doe je qua werk?
 • Hoeveel uur werk je per week?
 • Werk je thuis, zit je op kantoor? Hoe zit het met reistijd dan?
 • Wat is zo leuk aan je werk?
 • Hoe ziet jouw gezin eruit? Hoe oud zijn je kids bijvoorbeeld?
 • Wat vind je tot nu toe van het gezinsleven?
 • Wat zijn de uitdagingen? Wat zijn de leuke dingen?
 • Moet je soms kiezen tussen je werk en je gezin?
 • Hoe vind jij je balans tussen werk en privé?
 • Ben je in loondienst? Hoe helpen werkgevers en collega’s je?
 • Heb je je eigen bedrijf, welke mogelijkheden geven je (minder) ruimte om met je gezin te zijn?
 • Heb je de balans gevonden tussen je gezinsleven, werk, sociaal leven (eigen vriendenclub) en me-time? 
 • Hoe laad jij op? Wat zorgt voor ontspanning?
 • Waar loop je (nog steeds) tegenaan?
 • Heb je tips voor andere vaders, moeders, gezinnen?

Reageer

Stuur me je antwoorden op via het contactformulier. Als je me een voicenote wil sturen met je antwoorden, dan vind ik dat ook prima; laat het hier even weten.

Wil je de LUNA Familieplanner kopen?

Bestel de LUNA Familieplanner 2023 via de uitgever (altijd gratis verzending)

Bestel de LUNA Familieplanner 2023 via Bol.com

Dit vind je misschien ook leuk...