LUNA Familieplanner 2022 Binnenkant XL maandkalender aantekeningen jpgEr is weer hard gewerkt aan de LUNA Familieplanner 2022 (bestel hier). Het is al de vierde keer dat we de LUNA Familieplanner gaan uitgeven. We zijn niet alleen in verkoopaantallen gegroeid, maar ook inhoudelijk. De planner is door de jaren heen echt verbeterd. We hebben nu een duidelijke basis van hoe de LUNA Familieplanner er de komende jaren uit moet zien. Zwart-wit, patronen, rustig én levendig… Mijn dank gaat uit naar Alfredo Silva die wederom de LUNA heeft vormgegeven en de inspirerende en positieve teksten heeft verzorgd. Dank je.

Feedback

Wat maakt de LUNA Familieplanner 2022 zo bijzonder? Er is een lijst van 10 voordelen, maar voordat ik die punten opsom, wil ik eerst iets anders delen. Naomi schraapt haar keel. Elk bericht over de planners van de voorafgaande jaren nam ik serieus en waardeerde ik. Ik kreeg berichtjes binnen van mensen die ontzettend blij zijn met de planner zoals het was. En ik kreeg ook berichtjes over hoe het iets beter kon. Samen met de drukker en de vormgever ging ik op zoek naar mogelijkheden om de planner te verbeteren. Ik wil iedereen bedanken voor de feedback. Het motiveert en inspireert.

Missie

Daarnaast moest ik mezelf herinneren waarom ik ooit de planner heb uitgegeven. Ik zocht meer rust en balans in mijn gezinsleven en de LUNA Familieplanner hielp mij daarbij. Ik hoefde niet steeds heen en weer te bladeren om te weten hoe de weekenden ervoor stonden. In één oogopslag kon ik de gezinsactiviteiten zien. Ik houd van overzicht en ruimte om flexibel te zijn. Maar het zit ook dieper: ik gun andere gezinnen meer overzicht en papier kan helpen. Dat is mijn persoonlijke missie geworden.

Ik ben benieuwd of we weer dé nummer 1 duurzame zwart-wit familieplanner meteen maandoverzicht op Bol.com zullen worden. We gaan het zien. Ik hoop dat de planner een lichtje mag zijn in de vele – verschillende – huishoudens in Nederland en België. En nu terug naar die tien voordelen van de LUNA Familieplanner 2022!

LUNA Familieplanner 2022 binnenkant buitenkant

10 voordelen van de LUNA Familieplanner

  1. Groot formaat: 50 bij 35 cm (XL-planner)
  2. Superhandig maandoverzicht
  3. Extra pagina voor belangrijke gegevens (huisarts, tandarts etc.)
  4. Jaaroverzicht 2022 met de schoolvakanties
  5. Jaaroverzicht 2023 met de feestdagen
  6. Extra pagina om vooruit te plannen in 2023
  7. Stevig én duurzaam papier
  8. Het papier schijnt niet door
  9. Ruimte voor handige lijstjes en notities
  10. Strak vormgegeven zwart-wit planner die in elk interieur past

LUNA FAMILIEPLANNER 2022 XLPLANNER MAANDPLANNERJe kunt de planner bestellen via mijn webshop. Het voordeel is dat je geen verzendkosten betaalt bij de aanschaf van de LUNA Familieplanner 2022. Zie hier de andere verkooppunten. Handig als je via de verkooppunten bestelt als je bijvoorbeeld een cadeau kaart hebt ontvangen. Bestel je LUNA Familieplanner (9789083177908) ruim op tijd. De LUNA Familieplanner 2021 was uitverkocht en ik kreeg daarna nog berichten van mensen die op zoek waren naar die planner. Wees op tijd.

Veel liefs,

Naomi Rustenberg

PS De volgende keer – in de volgende blog – zijn er ook meer sfeerfoto’s van de LUNA Familieplanner 2022.

Bestellen?

Via de webshop of andere verkooppunten.