Luna Familieplanner 2022

Er is weer hard gewerkt aan de LUNA Familieplanner 2022 (bestel hier). Het is al de vierde keer dat we de LUNA Familieplanner gaan uitgeven. We zijn niet alleen in verkoopaantallen gegroeid, maar ook inhoudelijk. De planner is door de jaren heen echt verbeterd. We hebben nu een duidelijke basis van hoe de LUNA Familieplanner er de komende jaren uit moet zien. Zwart-wit, patronen, rustig én toch levendig… Mijn dank gaat uit naar Alfredo Silva die wederom de LUNA heeft vormgegeven en de inspirerende en positieve teksten heeft verzorgd. Dank je.

Waarom geef ik elk jaar een planner uit? Ik zocht meer rust en balans in mijn gezinsleven en de LUNA Familieplanner hielp mij daarbij. Ik hoefde niet steeds heen en weer te bladeren om te weten hoe de weekenden ervoor stonden. In één oogopslag kon ik de gezinsactiviteiten zien. Ik houd van overzicht en de ruimte om flexibel te zijn. Ik heb deze maandkalender zelf hard nodig. Nu gun ik andere gezinnen meer overzicht en papier kan daarbij helpen. Dat is mijn persoonlijke missie geworden.

Nummer 1 op Bol.com

Ik ben benieuwd of we weer dé nummer 1 duurzame zwart-wit familieplanner met een maandoverzicht op Bol.com zullen worden. We gaan het zien. Laat me via de contactpagina weten hoe ik nog meer mensen kan bereiken en kan vertellen over de LUNA Familieplanner. Ik hoor jouw ideeën graag. Ik hoop dat de maandkalender weer een mooi lichtje mag zijn in de vele – verschillende – huishoudens in Nederland en België. En nu op naar die tien voordelen van de LUNA Familieplanner 2022!

10 voordelen van de LUNA Familieplanner

  1. Groot formaat: 50 bij 35 cm (XL-planner)
  2. Superhandig maandoverzicht
  3. Extra pagina voor belangrijke gegevens (huisarts, tandarts etc.)
  4. Jaaroverzicht 2022 met de schoolvakanties
  5. Jaaroverzicht 2023 met de feestdagen
  6. Extra pagina om vooruit te plannen in 2023
  7. Stevig én duurzaam papier
  8. Het papier schijnt niet door
  9. Ruimte voor handige lijstjes en notities
  10. Strak vormgegeven zwart-wit planner die in elk interieur past

Je kunt de planner bestellen via mijn webshop. Het voordeel is dat je geen verzendkosten betaalt bij de aanschaf van de LUNA Familieplanner 2022. Klik hier voor de andere verkooppunten. Handig als je via de verkooppunten bestelt als je bijvoorbeeld een cadeau kaart hebt ontvangen. Bestel je LUNA Familieplanner (9789083177908) ruim op tijd. De LUNA Familieplanner 2021 was uitverkocht en ik kreeg daarna nog berichten van mensen die op zoek waren naar die planner. Wees op tijd.

Veel liefs,

Naomi Rustenberg

Bestellen? Via de webshop of andere verkooppunten zoals Bol.com, Bruna, Amazon.