Kraamcadeau voor pasgeboren baby
Jongens!

Kraamcadeaus: top 10 budget presentjes rond 10 euro

Het is altijd fijn om een nieuwe wereldburger te verwelkomen. Ik geef je wat kraamcadeaus inspiratie. Want wanneer er een baby is geboren, geven we vaak een presentje. Goud, wierook en mirre hoeven we niet te brengen voor deze nieuwe prins of prinses. Gewoonweg omdat het te duur is. Ik ben daarom op zoek gegaan naar betaalbare cadeaus. Een presentje moet leuk blijven en ook voor jouw portemonnee.

1. Grappig baby setje van rammelaars & sokjes

Van dit setje worden ouders en het kindje vrolijk, want de kleurtjes zijn erg levendig. Ook zijn de gekke zebra gezichtjes toch hilarisch?!

2. Nijntje voor elke kleintje

Als moeder van twee jongens ben ik soms een beetje jaloers op het aanbod voor meisjes vergelijken met dat van de jongens (denk aan speelgoed, kleurboeken, kleding etc.). Er lijkt altijd veel meer beschikbaar te zijn voor meisjes dan voor jongens. Ook zijn de roze kraamcadeaus vaker nog goedkoper dan de blauwe. Zelf ben ik niet erg kleurgevoelig, heul vroeger was roze namelijk de kleur van de jongens en blauw voor de meisjes.

3. Even oma bellen

Tegenwoordig heeft elke baby een eigen mobiele telefoon. Grapje, maar dit is wel een leuke telefoon voor de allerkleinste(n) in huis. En geloof me maar dat ze nog heel lang met dit apparaatje gaan spelen. Op een dag zul je ineens een telefoongesprek horen en loopt het kleintje in huis met een mobiel aan zijn of haar oor. Wie zou die bellen denk je?

Mocht je de baby te jong vinden voor een mobiele telefoon dan kun je altijd nog kiezen voor een afstandsbediening of een old school telefoon (alle twee zijn van het merk Fisher-Price en zeer degelijk spul).

4. Puzzelen met de blokkendoos

Deze blokkendoos was thuis bij ons een hit en wat is het ook van goede kwaliteit (eveneens van Fisher-Price). Beide kids van mij hebben er flink meegespeeld en alsnog ziet dat ding er prima uit. Natuurlijk kan de baby er niet vanaf dag 1 ermee spelen, maar je knippert even met je ogen en de kinderen zijn dan al een paar maandjes oud.

5. Lekker knuffelen

Baby’s mogen lekker verwend worden met knuffels. Vroeger vond ik dat mijn zoontjes (vooral de oudste) werd overladen met knuffels. Eerst hadden ze geen aandacht voor hun knuffels en nu heb ik inmiddels kleinkinderen – ja, dat zijn diezelfde knuffels. Knuffels zijn goed voor mijn kids om ook hun vaderlijke rol te oefenen. Dat hebben ze zelf bedacht hoor.

6. Jollein is fijn!

Het merk Jollein is fijn om te geven (leuk om te krijgen!) en erg hip én het zijn ook nog eens super handige dingen die de baby nodig heeft! De XL hydrofiele luiers zijn echt mijn favoriet, je kunt het voor alles inzetten! En hout is goud. De houten spulletjes hebben wij na jaaaaren nog steeds en het ziet er nog steeds goed uit.

7. Lezen vanaf dag 1

Ha, neen, de eerste dagen komen de kersverse ouders echt niet aan voorlezen toe hoor… dat hoeft ook niet. Het is wel leuk om alvast een leuk boek cadeautje in huis te hebben voor babylief. Hier wat boeken inspiratie:

8. Lekker in bad

Boeken kun je ook in bad lezen en daar weten de kleintjes alles van. Ook zijn er genoeg andere dingen die de ukkies vermaken terwijl ze heerlijk zitten te badderen.

9. Veel bal plezier

We worden zeker niet allemaal topvoetballers maar (bijna) alle baby’s vinden het wel fijn en avontuurlijk om een bal vast houden en om daarmee te spelen.

10. Torentje bouwen met ringen

Stapelen en nog een stapelen om zo een torentje te bouwen. Met de ringen kunnen ze zelf nog meer! Plezier gegarandeerd!

Nog meer betaalbare kraamcadeaus

Dit is mijn top tien aan baby cadeautjes voor je eerste kraambezoek. Alle cadeautjes kun je zo op Bol.com scoren. Let wel, vaak betaal je verzendkosten als het bedrag onder 20 euro is. Handig is om meerdere dingen tegelijk te kopen die je ook nodig hebt. Er zijn trouwens nog veel meer betaalbare cadeautjes die je op Bol.com kunt vinden. Je vindt ze hier in deze lijst die ik daar voor je heb gemaakt. Is je budget wat ruimer? Hier kun je ook een blog vinden over wat duurdere kraamcadeaus. Heb je nog een must give kraamcadeau? Laat het even weten, stuur dan een berichtje.

Vond je dit leuk? Mag ik rekenen op je support? Deel dit artikel of bestel online via mijn links. Ik krijg dan een kleine vergoeding! Alvast bedankt ❤ Hier vind je al mijn links, maar Bol.com en Amazon.nl zijn mijn favoriet.

Dit vind je misschien ook leuk...