We hebben nog een aantal maanden te gaan voordat 2020 voorbij is en 2021 start. Heb je nog je doelen helder voor de komende maanden? Als je je doelen niet stelt, niet plant, dan is de kans klein dat ‘het’ gewoon vanzelf gebeurt. Ik word door mijn bedrijf Ellen Mae ‘gedwongen’ om vooruit te kijken. Ha, niet verkeerd hoor. Ik krijg daardoor echt een focus! In 2019 was ik al aan het nadenken wie de familieplanner van 2021 kon vormgeven. Neen, ik ben geen vormgever. Ik ben een moeder die tijdens haar vele activiteiten samen met haar man op zoek was naar een goede familieplanner: een maandkalender. Vanuit die behoefte is de Luna een paar jaartjes terug ontstaan. En nu komt de Luna familieplanner 2021 eraan. Bestel die hier. Zorg dat je de familieplanner ruim op tijd binnen hebt, voordat het nieuwe jaar begint.

Samen sterk

De mooie dingen van de twee voorgaande jaren houden we erin: zwart-wit ontwerp, maandoverzicht, duurzaam papier, ruimte voor lijstjes etc. Ook heb ik het commentaar of de feedback van de gebruikers meegenomen. Daarom vind ik het belangrijk om in contact te blijven via mijn nieuwsbrief of sociale media. Samen staan wij sterk. Samen maken we een product, de Luna, sterk! De nieuwe vormgever heeft de planner zo gemaakt dat de weken van de maand mooi verdeeld zijn over de helften van de planner. Dit is een van de voorbeelden van de nodige verbeteringen. Ik zal nog apart een blog besteden aan de familieplanner 2021. Hier zijn alvast wat (grote) afbeeldingen van de Luna 2021.

Preview & pre-order

In de preview plaatjes kun je zien hoe de familieplanner 2021 eruit komt te zien. Binnenkort is de planner via elke (online) boekhandel in Nederland (en België) te bestellen. Als je de planner via mijn webwinkel bestelt, hoef je niet te betalen voor verzending én ik stuur een cadeau erbij. Super veel voordeel. Deze actie geldt tot 15 juli ’20. Daarna vervalt dus het aanbod voor gratis verzending en cadeau. Bestel daarom snel je familieplanner. Ik heb de tijd nodig om alles gereed te maken, want deze bestellingen ga ik namelijk zelf versturen. In de vierde week van juli ’20 stuur ik alles op. Ik heb er echt zin in. Schaf je familieplanner op tijd aan via mijn webshop. Hier.

Lieve groetjes,

Naomi

Oh ja, een speciaal bericht voor wie de planner 2020 nog niet heeft: via Bol.com en Amazon kun je die nog bestellen.