Heel eerlijk, de meeste LUNA Familieplanners worden via Bol.com verkocht. Ome Bol is echt favoriet onder de Nederlanders en (waarschijnlijk) Vlaamssprekende mensen in België. Dit is ook de reden dat ik de fotoshoot sfeerfoto’s van deze prachtige zwartwitte maandplanner naar deze externe doorverkoper heb gestuurd. Ik ben toen he-le-maal vergeten om het op mijn eigen website en webshop te plaatsen. Schande. Vergeef me. Bij deze de foto’s van de LUNA Familieplanner 2023 (gemaakt door Amma Mensah, tevens de vormgever van deze familiekalender). Aanschouw:

De voorkant van de LUNA Familieplanner 2023

Voorkant LUNA Familieplanner 2023

Zelf word ik erg vrolijk van de zwarte rand van de LUNA: zwart én levendig door ‘het groen’.

Binnenkant LUNA Familieplanner 2023

Binnenkant LUNA Familieplanner 2023 met jaaroverzichten

Zoals je van ons gewend bent, krijg je weer de jaaroverzichten erbij, die van 2023 en 2024 deze keer. Ook kun je je eigen persoonlijke gegevens invullen (erg handig als je bijvoorbeeld  onlangs bent verhuisd en je je nieuw adres nog niet helemaal uit je hoofd kent).

Sfeerbeeld maandoverzicht LUNA Familieplanner 2023

Sfeerbeeld Maandoverzicht LUNA Familieplanner 2023

De planner oogt rustiger, met hier en daar vrolijke illustraties. Dit is onze ambitie: houd de planner zo simpel mogelijk voor onze neurodiverse klanten (denk bijvoorbeeld aan autisme of ADHD). Simpel is niet hetzelfde als saai, dat willen we voorkomen! Zelf houd ik wel een beetje van verrassing en verandering.

Klagers zijn niet perse haters (als je dit leest, we hebben je feedback verwerkt): de dagen van de vorige en de volgende maand lopen in het lichtgrijs door. Zo zouden de dagen van maandag tot en met donderdag van de eerste week in september 2023 normaliter leeg zijn. Nu zie je in het lichtgrijs nog de laatste dagen van augustus verwerkt in het maandoverzicht. Vind je dit onzin? Dat geeft ook niet. Je kunt die ruimte namelijk gerust gebruiken voor ’to do’ lijstjes en andere notities. Er staan voldoende bolletjes, zodat je de taken of boodschappen kunt afvinken. Check. Check.

Maandoverzicht LUNA 2023

Leeg Maandoverzicht LUNA 2023

Kijk, hierboven kun je beter zien hoe een maandoverzicht in de LUNA Familieplanner 2023 eruitziet. Heb je al zin in januari 2023? Wil je nu al 2023 vol plannen? Rustig aan, maar bestel wel de LUNA 2023 op tijd. Dat kan vandaag nog. En als het even kan… graag gewoon in mijn eigen webshop (gratis verzending in Nederland en België).

Heb je een vraag, opmerking, klacht, compliment of iets anders? Mail me maar gerust. Oh ja, de LUNA Familieplanner is een XL planner die je op moet hangen, dit wordt ook wel een wandkalender genoemd! Het woordje ‘muurkalender’ is eveneens super.

Achterkant LUNA Familieplanner 2023

Lieve groetjes,

Naomi