Naomi Rustenberg en Amazon.nlEerder heb ik een blog geplaatst met mijn 4 musthaves om te plannen. Ik gaf daar wat suggesties over de planningtools die je op Bol.com kunt vinden. Zoals jullie misschien nog weten, woon ik in Spanje, maar werk ik voor de Nederlandse en Belgische markt. Toen ik Nederland woonde, heb ik onwijs vaak via Bol.com besteld. Ik ben zo een moeder die het fijn vindt om allerlei spullen te kopen via de computer. Lekker online. Dat deed ik het liefst, maar zo nu en dan was ik ook echt in een fysieke of stenen winkel te vinden hoor.

Stories op Instagram

Hier in Spanje bestellen veel mensen via Amazon. Op die manier ben ik ook gaan kijken wat Amazon te bieden heeft. Tot nu toe ben ik heel tevreden over de Spaanse Amazon. Hoe zit het met de Nederlandse Amazon? Ik vroeg een tijdje terug via mijn stories op Instagram waar jullie online bestellen en of jullie ook via Amazon.nl bestelde. De meerderheid bestelde niet bij Amazon.nl.* Bol.com was favoriet. Maar blijft dat ook zo?

Goede deals en snelle verzending

Ik ben fan van ome Bol. Het eerste jaar dat ik de Luna familieplanner uitgaf, verkocht ik daar mijn planners. Er waren geen andere plekken waar je mijn planner kon kopen. Bizar he. Nu kun je de planners om meerdere plaatsen kopen en er komen steeds meer plekken bij. Ik heb gemerkt dat je op Amazon ook wel goede deals hebt als het om stationery gaat: dus planners, wenskaarten, stickers etc. *Weetje: opvallend genoeg waren de mensen die wel iets hadden besteld op Amazon.nl zeer positief. Positief over de prijs en snelheid van verzending. En ik zie dat je daar voor de beste prijs mijn wenskaarten en mijn stickers koopt. Dat is voor mij de aanleiding om even verder te kijken op deze website. In deze blog neem ik jullie mee op tour op Amazon.nl. Laat de blog over mijn musthave om te plannen nu echt binnen:

Markeerstiften (1)

De planners die we tot nu toe officieel hebben uitgebracht, zijn zwart wit. Ik vind het dan ook fijn om een zachte maar kleurige markeerstift te gebruiken om bepaalde afspraken extra te laten opvallen. Ik houd zelf meer van pastelkleuren, maar ik merk dat ik toch nog steeds liefde heb voor de klassieke neonkleuren. Nostalgie.

  • Voor de pastelkleuren klik je hier.
  • Voor de neonkleuren klik je hier.

De uitwisbare pen (2)

Je kunt een gewone (vul)pen of potlood gebruiken. Pen valt op papier qua kleur meer op dan een potlood. Wat je met potlood hebt geschreven, kun je weer uitgummen als de afspraak wordt geannuleerd of verzet. Een uitwisbare pen heeft beide voordelen – van zowel een pen als een potlood – en daarom ben ik daar fan van. Klik hier voor een van de pennen die ik heb gehad.

Washi tape (3)

Ik houd van washi tape. Je kunt het overal voor gebruiken. Je kunt er o.a. papier mee opleuken, maar ook praktisch inzetten. Mijn dagplanner en weekplanner kun je printen en aan de muur plakken met washitape – zonder gedoe. Die downloads vind je hier. En washi tip vind je hier.

Stickers (4)

In mijn vorige musthaves blog deelde ik dat ik stickers kocht. Nu ik mijn eigen stickers heb, koop ik dus geen andere stickers meer natuurlijk. Gelukkig zijn mijn stickers onwijs leuk (ha ha) en betaalbaar via Amazon. Ik heb een pagina gemaakt van al mijn stationery producten die je dan ook op die website kan vinden. Klik hier voor meer informatie. Als ik een twee verbeterpunten mag noemen dan is het dat (1) de teksten op de website van Amazon niet altijd even lekker lopen en (2) de website van Amazon er niet niet echt leuk uitziet. Ach, maar wel goede prijs en snelle verzending. Wat wil je nog meer?

Heb jij ook een must have tool om te plannen? Laat het weten. Ik ben benieuwd én nieuwsgierig. Lieve groet!

Je kunt de Luna Familieplanner 2022 via Amazon.nl pre-orderen (is dat wel een bestaand werkwoord?!).

Klik hier om direct naar die pagina te gaan. Je kunt de planner ook via onze eigen webshop bestellen.