Naomi Rustenberg en gezin gaan verhuizen
Gezin

Ik ben ambassadeur van IT’s July!

Onlangs ben ik ambassadeur geworden van IT’s July. IT’s July is een platform dat families samen brengt. Toen ik moeder werd, ben ik mijn idee voor de LUNA Familieplanner goed gaan uitwerken – voor mijn eigen gezin. Ik wist dat mijn gezin er baat bij zou hebben als we een maandkalender zouden hebben. Wij hadden het nodig en volgens mij andere gezinnen ook wel.

Inmiddels hangt de LUNA Familieplanner elk jaar in onwijs veel huizen in Nederland en in België. De LUNA Familieplanner heeft er voor gezorgd dat ik een paar jaar geleden ben gaan nadenken over een bedrijf naast mijn baan als adviseur bij de gemeente.

Nu ben ik helemaal niet meer in dienst, maar ondernemer / freelancer. Ik heb gemerkt dat ik blij word van opdrachten, klussen, samenwerkingen met bedrijven of initiatieven die iets met families doen. En zo is het ook gegaan met IT’s July. IT’s July kwam op mijn pad en ik wist dat ik er iets mee moest doen.

Expat & IT’s July

Ik voelde meteen een connectie met IT’s July, misschien ook, omdat ik naar Spanje ben verhuisd en nu expat ben geworden. We zijn niet zozeer een standaard expat familie, maar we zijn wel degelijk een expat gezin. Typische expat gezinnen verhuizen om hun werk naar een ander land. Wij zijn niet verhuisd omdat we op zoek waren naar een nieuwe baan. Mijn belevingen in Spanje vind je trouwens hier.

Als je naar het buitenland verhuist, kan het soms moeilijk zijn om de juiste familie connecties te vinden. Dat kan echt aan zoveel verschillende dingen liggen (taal, cultuur, netwerk, stress etc.).

IT’s July moet het makkelijker maken om de juiste familie match te krijgen! Je vult je locatie in en de leeftijden van je kids in. Meer info mag ook, zoals familie hobby’s, maar de locatie en de leeftijd van de kids zijn echt belangrijk voor de match. Het is trouwens leuk om een foto toe te voegen. KAAS!

Leer hier meer over familie- of gezinsfotografie.

Reizen, wonen, ontmoeten

IT’s July is er natuurlijk niet alleen voor de vele expat gezinnen overal ter wereld. Je kunt de website gebruiken wanneer je reist en in het buitenland samen met een ander gezin een familie activiteit wil ondernemen. Misschien woon je sinds jaar en dag in Hoofddorp of Hengelo, en wil je ook andere (nieuwe) gezinnen leren kennen in je woonplaats.

Alle soorten gezinnen zijn welkom. Je kunt je gratis inschrijven via www.itsjuly.com en als je vragen hebt, stuur me een berichtje!

Dit vind je misschien ook leuk...