Neen, we zijn er nog niet. Dat geef ik eerlijk toe. We hebben wel een nieuwe website met betere mogelijkheden als ik het vergelijk met vorig jaar. Weet je het nog? We verstuurden eerst betaalverzoeken, maar dat doen we dus niet meer. Je kunt per iDeal betalen op onze website of je maakt het geld zelf over naar onze bankrekening. Veiligheid staat bij ons voorop, maar ook gemak voor jou en voor mij natuurlijk. Ik houd wel van wat efficiency. Even kijken, wat hebben we nog meer…

Assortiment

De website oogt frisser en we hebben flink uitgebreid als je naar het aantal producten kijkt. Eerst hadden we alleen de Luna Familieplanner en nu kun je bij ons ook wenskaarten met matchy – bijpassende – enveloppen en een weekplanner bestellen. Waarom? Het gaat om hetzelfde gemak eigenlijk. Gemak voor mij en gemak voor jou. Ik verstuur graag ansichtkaarten en ik vind het fijn om altijd wat leuke kaartjes in huis te hebben. Kaarten die je voor meerdere gelegenheden kunt gebruiken. Wel zo handig he?! Net zoals de Luna Familieplanner heb ik die planner dus eerst voor mezelf (en mijn gezin) gemaakt. Als je onze kaarten bestelt, hoef je bijvoorbeeld alleen zo een postzegelcode via PostNL te regelen en naar de brievenbus te lopen. Echte post is veel leuker en op zo een manier maak je iemand weer blij.

We hebben ook een cadeaukaart of kadobon tegenwoordig in onze webwinkel. Verras iemand hiermee als je misschien niet zo goed weet wat te geven. “Ze zei dat ze wel een planner van Ellen Mae wilde hebben. Bedoelde ze de familieplanner of de weekplanner?” Met onze cadeaubon ‘Jij bent goud waard’ kunnen mensen zelf verder kiezen. Of als iemand vraagt naar wat je wil hebben voor je verjaardag zeg je uiteraard: een cadeaubon van Ellen Mae! We hebben vanaf week 33/34 dus een nieuw product erbij: de Ellen Mae weekplanner. Deze planner heb ik ontwikkeld om meer uit mijn week te halen als het gaat om mijn huishouden of mijn bedrijf. Je kunt h’m alvast bestellen op de website.

Nog niet klaar

Ik geef het maar meteen aan: de website gaat binnenkort weer veranderen. Dan hebben we verschillende fotoshoots gehad van onze producten en van het team. Houd je vast: er komt dus meer beeldmateriaal. We willen je zoveel laten zien! Stap voor stap is mijn motto geworden. Het liefst laat ik alles pas zien wanneer het helemaal af en perfect is, maar dat werkt niet. De producten die onze kwaliteitscontrole hebben doorstaan, willen we alvast aan je presenteren.

Wat vind je van onze (vernieuwde) producten tot nu toe? Wat zou je ook willen zien? Wist je dat Ellen Mae nu ook echt een merknaam is? We willen meer producten ontwikkelen waarbij creativiteit en functionaliteit samenkomen. Denk en doe met ons mee. Tabee. Veel liefs, Naomi van Ellen Mae