Over Ellen Mae

‘2020 plannen met papier’ Ellen Mae is er om je te helpen met plannen. Voor onze collectie 2020 hebben we een aantal producten ontwikkeld die je daarbij ondersteunen.

We maken producten waar creativiteit & functionaliteit samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan onze Luna Familieplanner: Naomi bedacht de multifuncionele maandplanner die in 1 oogopslag overzicht in de (gezins)activiteiten geeft. Ellen Mae Smith is trouwens de overgrootmoeder van Alphons & Naomi. Broer & zus. Alphons houdt zich bezig met de bedrijfsvoering en Naomi richt zich op de ontwikkeling van de producten.

De Luna Familieplanner 2020 heeft veel ruimte voor afspraken, maar ook voor notities. De nieuwe vormgeving geeft de planner een eigentijds uiterlijk. De Ellen Mae Weekplanner hoort ook bij de zwart wit collectie 2020. Lees hier waarom deze weekplanner zo handig is. We hebben dus 2 planners! Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuwtjes & aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Onze missie

Missie

Onze missie is om Ellen Mae op de kaart te zetten op het gebied van ‘stationery’. Wij zien kansen om te groeien in de wereld van papier. We proberen zoveel mogelijk met duurzaam papier te werken (biotop, ecologisch). En we vinden het super om samen met andere creatievelingen & bedrijven aan de slag te gaan. Wil je samenwerken? Stuur  ons een bericht via het contactformulier.

Onze visie

Visie

Ellen Mae is een digitale plek waar je producten vindt die je helpen met plannen, werken en optimaal leven. Simpele producten voor een ingewikkeld probleem: een zoektocht naar rust en balans.