Over Ellen Mae

Lees Ellen Mae voor interessante info over plannen, life hacks, ’t gezinsleven en ’n goede werk/privé balans

We schrijven over en maken producten waar creativiteit & functionaliteit samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan onze Luna Familieplanner. Naomi Rustenberg bedacht de multifunctionele maandplanner die in 1 oogopslag overzicht in de gezinsactiviteiten geeft. Ellen Mae Smith is trouwens de overgrootmoeder van Naomi. Naomi richt zich op de ontwikkeling van de producten en werkt daarbij samen met grafisch vormgevers. Zij is ondernemer, schrijver, bestuurskundige, creatieveling, moeder, partner van, adviseur en netwerker.

Naomi Rustenberg Ellen Mae

Onze missie

Missie

Onze missie is om Ellen Mae als uitgeverij en blog op de kaart te zetten op het gebied van het gezinsleven. Wij zien kansen om te groeien in de wereld van papier en internet. We proberen zoveel mogelijk met duurzaam papier te werken (biotop, ecologisch). En we vinden het super om samen met andere creatievelingen & bedrijven aan de slag te gaan. Wil je samenwerken? We zijn bijvoorbeeld op zoek naar andere verkooppunten in Nederland en België. On- en offline. We zouden het ge-wel-dig vinden om via diverse media mensen te vertellen over onze planners. Zie jij ook kansen? Laat het ons weten. Wil je onze expertise en creativiteit inhuren? Neem dan eveneens snel contact op. Stuur ons een bericht via het contactformulier.

Onze visie

Visie

Ellen Mae is een digitale plek waar je producten vindt die je helpen met plannen, werken en optimaal leven. Simpele producten voor een ingewikkeld probleem: een zoektocht naar rust & balans. Laat ons weten waar we kunnen verbeteren of wat we anders zouden kunnen doen. We houden van contact.

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuwtjes en aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.