Wat is de maand mei – afgezien van corona – over het algemeen een mooie maand. De maand mei staat bekend als de bloeimaand waarbij we steeds meer kunnen genieten van de lente en de liefde. Veel huwelijken worden normaliter gesloten in deze maand. En uiteraard leggen alle vogels een ei in de maand mei. Eindstand: genoeg verjaardagen in deze kleurrijke maand. Mei is normaal gesproken lekker druk, genoeg activiteiten. Dus wie nog een cadeau zoekt voor een bruiloft of een kraamperiode: bij ons kun je nog een familieplanner bestellen.

Even tussendoor

In deze blog – klik – lees je waarom een familieplanner als cadeau zo een goed idee is. De blog heet niet voor niets ‘Waarom is een kalender 2020 zo een goed cadeau?’. En in deze blog – klik – leggen we uit waarom ieder huishouden wel een familieplanner kan gebruiken, ook in coronatijd. De titel van die blog is dan ook ’10 redenen waarom je een familieplanner nodig hebt’.

School

In de maand mei beginnen de scholen weer in Nederland, dus het wordt een ‘back to school’ periode met veel geregel. De familieplanner kan rust bieden door daar op te schrijven welke dagen de kinderen naar school gaan. Hang de planner op of leg die op tafel. Zorg ervoor dat het een centrale plek krijgt om zo meteen te zien wat er moet gebeuren.

Moederdag

En natuurlijk als vanouds vieren we Moederdag in de maand mei. Dat mogen we ook vieren dit jaar. Dit jaar zijn ouders, moeders en vaders door corona en de gevolgen daarvan enorm uitgedaagd om meerdere taken uit te voeren; allemaal voor het welzijn van hun kind(eren). Ik geloof dat een familieplanner moeders én vaders echt kan helpen, zeker met de kinderen die parttime naar school gaan na de meivakantie. Dat maakt dat de familieplanner een leuk cadeau is voor de moeders, maar eigenlijk voor het hele gezin. Ik wens alle mama’s alvast een fijne Moederdag. Veel liefs!

Wist je dat je onze stationery producten in elke (online) boekhandel in Nederland en België kunt bestellen. Soms moet je wel de EAN code opgeven. Op deze website verwijzen je vaak door naar Bol.com.