Op kalender staat december 2021, 2022 staat voor de deur. Om volgend jaar optimaal te benutten, is het verstandig om te plannen. Wel, plan wat mogelijk is. De corona maatregelen die steeds wijzigen, maken de toekomst wat onzeker. En toch zijn er genoeg dingen die altijd gedaan moeten worden. Ik plan als ik het te druk heb, of als het verdacht rustig in mijn leven is: de zogenaamde stilte voor de storm.

Pak de kalender

Plannen helpt als je door de bomen het bos niet meer ziet – wat moet ik eerst doen, en wat heeft prioriteit? – of als je inspiratieloos bent – wat moet ik überhaupt doen? Soms heb je niet door dat je lang niet een leuke activiteit samen hebt gedaan. Samen met je gezin, partner, vriend of vriendin. Kijk maar op de kalender. De planner vertelt het je. Het is weer tijd… om weer samen te genieten, samen te werken, samen te boenen etc. Dat maakt de LUNA familieplanner 2022 leuk. Je hebt in één keer overzicht per maand. Je hebt genoeg plek voor takenlijsten, notities, boodschappenlijstjes enzovoort. De LUNA is dé kalender voor 2022.

Jij bent ook belangrijk

De LUNA is een maandkalender of maandkalender voor het gezin, maar je kunt het ook voor jezelf gebruiken. Denk ook aan jezelf. Ik ken iemand die long COVID heeft. De persoon moest weer anders gaan plannen om overbelasting en overprikkeling te voorkomen. Ze werd vergeetachtig en kon zich moeilijk concentreren. Ik denk dat schrijven, op papier kan helpen om inzicht te krijgen in je activiteiten en om dingen beter te onthouden.

Het zijn gekke tijden, een van de citaten van de oudere Luna Familieplanner was: vrede op aard’, is vrede in je hart. Denk vooral aan je hart en wat je hart beweegt.

Fijne feestdagen,

Naomi Rustenberg

De Luna Familieplanner 2022 kun je o.a. hier kopen:

Mijn eigen webshop, Bol.com, Amazon.nl, Bookspot, Kalenderwinkel.nl

Enkele recensies

“Ik was al langer op zoek naar een maandkalender met genoeg ruimte om notities te maken. Deze kalender voldoet hier perfect aan! Een fijn overzicht van de gehele maand zonder te hoeven priegelen.” Kalenderwinkel.nl

“Nog nooit zo fijne planner gehad! Alles overzichtelijk in 1 oogopslag. Genoeg ruimte over voor opmerkingen die bij de maand horen. Ik ben zelf nogal geordend, deze planner past perfect bij mij.
Stop niet met deze planner op de markt brengen alstublieft!” Bol.com

Meer info over deze kalender lees je hier.