Sevilla with kids logo lage resolutie‘Sevilla with kids’ is een van de 1001 ideeën die in mij opkwam toen we van Nederland naar Spanje gingen (eind 2019). Het leek me leuk om te bloggen over het gezinsleven in Spanje. Het eerste jaar zou een sabbatical jaar zijn. In het begin had ik meer ruimte in mijn hoofd en in mijn agenda om een fotootje te plaatsen op Instagram. Al gauw kwamen we er achter dat we in Spanje zouden willen blijven wonen. Ja, ondanks corona. Op gegeven moment had ik al vier vierkante fotootjes geplaatst van onze jongens in de patio. We hadden een heuse lockdown en konden nergens heen. Ik merkte dat ik het idee voor ‘Sevilla with kids’ liet voor wat het was. Door allerlei covid maatregelen én het papierwerk (veel) voor een daadwerkelijke verhuizing werd het stil; mijn idee werd niet echt concreet. Geen tijd, geen puf. Niet voor de blog, niet voor Instagram.

Op eigen tempo hebben we Sevilla verder ontdekt met de kids. Er is dus achter de schermen genoeg gebeurd. Ik zal nog wat foto’s laten zien ter inspiratie. Maar hé, we hebben nog zoveel te ontdekken in Sevilla en in de rest van Spanje. Vanuit Sevilla is het makkelijk om de auto in te stappen en andere provincies te ontdekken. Toch wil ik meer in de regio of provincie Sevilla zien met mijn gezin. En jullie mogen natuurlijk meegenieten.

Sevilla with kids

Het wordt tijd dat ik meer zaadjes ga zaaien in deze proeftuin. Laten we samen zien hoe de plantjes groeien en wat de oogst daarvan zal zijn (hopelijk veel plezier). Zie ik je ook op Instagram? Oh ja, heb je een vraag, een idee of een opmerking? Voel je vrij om me een berichtje te sturen via een DM of via het contactformulier. Veel liefs, Naomi