Mijn verhaal, jouw verhaal

Wil jij ambassadeur zijn voor de LUNA Familieplanner? Wat betekent de LUNA Familieplanner voor jou? Wat betekent de LUNA Familieplanner voor mij? Ik weet dat mijn maandplanner voor meerdere doelgroepen handig is. Toch kan ik alleen over mijn eigen situatie spreken. Ik ben moeder van twee jonge kinderen en ik ben getrouwd. Daarnaast ben ik druk bezig met mijn bedrijf en freelance opdrachten en geniet ik van mijn sociaal leven. Om alles in goede banen te leiden, moet ik plannen wat er te plannen valt. En, moet ik ruimte overlaten voor dingen die minder goed te plannen zijn.

Werk samen met Ellen Mae Ambassadeur Affiliatiepartner verdien mee

Jouw verhaal

Wat betekent de LUNA Familieplanner voor jou? Ik vind het altijd fijn om verhalen van mensen te horen. Ik lees zelf graag verhalen van andere (jonge) ouders en van ondernemers. Mensen inspireren mensen. Weet je wat ik leuk vind? Als ik berichtjes binnenkrijg van mensen die vertellen wat de LUNA Familieplanner voor hen betekent. Jonge ouders, maar ook ouders waarvan hun kroost allang het nest verlaten heeft. Of wat dacht je van singles of stelletjes zonder kiddo’s? Iedereen heeft wel een eigen verhaal. Iedereen gebruikt de planner wel op zijn of haar eigen manier. Wil jij je verhaal met mij delen?

Ambassadeur

Ik ben op zoek naar ambassadeurs voor de LUNA Familieplanner. Ik interview je graag over jouw dagelijks leven en wat voor plek de LUNA Familieplanner in jouw huis heeft. Misschien heb je wel een tip over plannen, rust, balans, vooruitgaan of juist stilstaan. Misschien heb je wel een ander onderwerp dat je ook wil uitlichten. Durf je dat? Ik ben nieuwsgierig naar jouw tips & tricks. Ik ben benieuwd naar wat jou inspireert. En ik deel jouw verhaal op mijn blog.

Affiliatiepartners

Ik wil het liefst een win-winsituatie creëren waarbij jij ook de mogelijkheid hebt om affiliatie partner te worden. Je krijgt een link die je op je sociale mediakanalen of website kunt plaatsen. Als mensen via de link bestellen, krijg jij een percentage van de verkoopprijs van de LUNA Familieplanner. Wil je hier meer over weten? Stuur me een berichtje. Ik geef je met alle liefde meer informatie hierover. Laten we – samen – groeien.

Veel liefs,

Naomi Rustenberg

Wil je ambassadeur en/of affiliatiepartner worden?