We doen ons stinkende best om binnen 2 a 3 werkdagen je bestelling als (brievenbus)pakket te versturen. Natuurlijk krijg je je download product meteen. Je knippert en je ziet het direct in je postvak. Dat geldt niet voor de fysieke planners die bezorgd moet worden. Die worden eerst netjes ingepakt en daarna verstuurd. Als je een cadeau voor een ander bestelt, dan wil je dat die het uiteraard ook op tijd binnenkrijgt. Bijvoorbeeld op een verjaardag of wanneer je samen kerst viert. Probeer daarom zo ruim van te voren te bestellen.

Ach nee?! Cadeau te laat bezorgd!

Het kan helaas gebeuren dat je kado niet op tijd wordt bezorgd. Heel vervelend. Misschien dat een gratis digitaal kaartje de pijn verzacht. Deel de onderstaande video met de persoon die je wil verrassen – nu nog even zonder echt presentje. Het cadeau komt eraan. Laat de persoon weten dat je aan hem/haar hebt gedacht. Veel liefs, fijne feestdagen en een nog leuker 2021.

Bestellen?

Had je nog helemaal geen cadeau in gedachten? Nogmaals lieverd, bestel op tijd. Een planner is een mooi kado. Ik gebruik de Luna Familieplanner 2021 voor mijn gezin. De MiLuna Familieplanner 2021 gebruik ik voor mijn bedrijf. Kijk even in onze Ellen Mae shop. Onze planners zijn ook verkrijgbaar bij Bruna, Amazon.nl en Bol.com.