Ik zag dat je gratis kon meedoen aan een campagne van Unicef en ik besloot meteen dat dit iets voor mij is. De rechten van een kind is iets belangrijks, want het geeft aan hoe we als mens behandeld willen worden. Kinderen zijn ook volwaardige mensen. Ik maak nooit filmpjes, maar besloot het deze keer wel te doen.

World Children’s Day

Op 20 november is het World Children’s Day. Op deze dag viert UNICEF de verjaardag van het Kinderrechtenverdrag. Om ervoor te zorgen dat alle kinderen in de wereld veilig kunnen opgroeien en zich optimaal kunnen ontwikkelen, hebben de Verenigde Naties op 20 november 1989 in New York het Kinderrechtenverdrag aangenomen. Zie ook: www.unicef.nl/kinderrechtendag #WorldChildrensDay #Kinderrechtendag @UNICEF Nederland

Wil je meer weten, ga naar unicef.nl/kinderrechtendag.

Ik zag dit ook voorbij komen en moest dit met jullie delen:

Alexandra Smith – Wat als – Wilde Woorden Talenten 2022