SFEERBEELD EEN KLEURBOEK SPECIAAL VOOR JONGENS CHRISTELIJK DOEBOEK ZOMERBOEK VAKANTIEBOEK
Jongens!

Jongens kleuren ook graag

Een kleurboek speciaal voor jongens

In het voorjaar en in de zomervakantie kunnen jongens in Nederland en België lekker kleuren in het christelijk kleurboek ‘Een kleurboek speciaal voor jongens’. En, nazomeren of een druiligere herfst is voor jongens nog nooit zo zonnig geweest als ze binnen blijven…. met dit kleurboek speciaal voor hen. Veel kleurplezier is gegarandeerd met dit boek met verschillende kleurplaten.

Met positieve (christelijke) zinnen

‘Een kleurboek speciaal voor jongens’ is niet alleen een leuk boek om in te kleuren. Het is eveneens een boek dat jongens helpt om over hun geloof en zelfvertrouwen te praten. Dit boek kun je gebruiken als vakantieboek in het voorjaar of in de zomer. Er zitten ook wat opdrachtjes in.

Ik ben de bedenker van dit boek. Als moeder van twee zoontjes kon ik niet anders dan een boekje maken voor jongens. Ik was niet van plan om dit uit te brengen voor anderen, want ik maakte dit in eerste instantie echt alleen voor mijn zoontjes. Andere mensen die het zagen waren er best enthousiast over en daarom besloot ik dit boek alsnog uit te geven.

Ik krijg wel eens de vraag of ik een kleurboek voor meiden zal uitgeven. Het antwoord is ‘nee’, want het aanbod voor meiden is over het algemeen best groot. Het is dus niet nodig. Ik vond het wel nodig voor de jongens; ook zij hebben recht op een kleurboek zonder aliens, monsters en allerlei rare wezens. Ook jongens mogen op een creatieve manier met het / hun geloof bezig zijn. (Samen) kleuren zorgt voor rust, is goed voor de fijne motoriek en focus.

Bijzonderheden

Het boekje is zwart/wit, A4 formaat, stevig papier aan de binnenkant en buitenkant en heeft 38 pagina’s aan de binnenkant. Er zitten teksten / affirmaties in dit boek: een christelijk en positief perspectief. Aanbevolen leeftijd: 3 – 8 jaar

Verkoop gaat via (online) boekwinkels zoals Bol.com, Amazon.nl of mijn eigen webshop.

B2B

Voor vragen en inkoop kun je contact opnemen via het contactformulier. Stuur mij maar gerust een berichtje. Via CB is dit kleurboek te bestellen.

ISBN: 9789083177991

https://cvandaag.nl/91769-naomi-rustenberg-publiceert-kleurboek-speciaal-voor-jongens

https://puurjael.nl/makkelijke-geloofsopvoeding-tips-bij-jonge-kinderen

https://4andmore488014984.wordpress.com/2022/09/18/zo-komen-we-de-regenachtige-dag-wel-door-met-dit-leuke-jongens-kleur-en-doeboek/

Vakantieboek | Doeboek | Kleurboek

Vond je dit leuk? Mag ik rekenen op je support? Deel dit artikel of bestel online via mijn links. Ik krijg dan een kleine vergoeding! Alvast bedankt ❤ Hier vind je al mijn links, maar Bol.com en Amazon.nl zijn mijn favoriet.

Dit vind je misschien ook leuk...