Persoonlijke financiën Famme.nl
MamaBudget.nl

Mijn verhaal staat op Famme

Onlangs ben ik geïnterviewd door Famme en mijn verhaal staat op de website. Ik vond het fijn, maar ook spannend om via de telefoon allerlei vragen te beantwoorden over mijn persoonlijke financiën. En toen ik het interview teruglas, was het even slikken. De spiegel wordt je weer voorgehouden.

Transparant op Famme

Wat heb ik veel gedeeld tijdens mijn interview. Maar ik deed het met een reden, ik wil dat er meer openheid komt over het hebben van schulden, de hoogte van salarissen etc. Niet uit nieuwsgierigheid, maar om meer kennis over financiële zaken te krijgen.

Zoals jullie weten, ben ik op zoek naar mensen die ik kan interviewen over hun kijk op persoonlijke financiën. Zelf deel ik best veel op mijn website, zodat anderen ervan kunnen leren. Ik vind het ook fijn om daar reactie op te krijgen.

Stay in touch

Via Facebook en privéberichten krijg ik berichten waar ik zelf ook wat van opsteek. Soms krijg ik vragen en dan raak ik gemotiveerd om zelf dieper in de materie te duiken. Het is zo leerzaam om in verbinding te blijven met anderen.

Hier lees je het verhaal op Famme.nl

Naomi (36) belandde in de schulden: ‘Ik wilde 20.000 euro aflossen voordat ik moeder werd’

Heb je nog een vraag n.a.v. van dit interview of wil je geïnterviewd worden? Neem dan contact met mij op, stuur me een berichtje.

Vond je dit leuk? Mag ik rekenen op je support? Deel dit artikel of bestel online via mijn links. Ik krijg dan een kleine vergoeding! Alvast bedankt ❤ Hier vind je al mijn links, maar Bol.com en Amazon.nl zijn mijn favoriet.

Dit vind je misschien ook leuk...