Verhuizen naar Spanje met kinderen of een stedentrip naar Sevilla
Plannen Spanje

Stedentrip naar Sevilla

Denk je na over een stedentrip naar Sevilla? Overweeg dan om in het voorjaar of najaar naar Sevilla te komen. In deze video heb ik 10 leuke gezinsvriendelijke op een rij gezet. Ik ben van plan om nog meer videos te maken, want er is zoveel interessante info te delen over deze prachtige stad in Zuid-Spanje. Ik wilde overigens eerst een voice-over doen, maar door de aanhoudende griep is het er niet van gekomen! Hopelijk lukt dat wel voor de komende videos.

Oh ja, nog iets over mezelf: ik ben Naomi Rustenberg en ik verhuisd naar Spanje met mijn gezin. Voor de verhuizing met de kids kwamen we geregeld in Spanje, met name Sevilla om vakantie te vieren. Verhuizen naar Spanje met kinderen is niet voor iedereen weggelegd en dat is helemaal niet erg. Een citytrip is ook heel bijzonder. Ik zeg: ‘doen’.

Laat me weten wat je van de video vindt. Als je feedback, tips, klachten, complimenten etc. hebt over het filmpje Stedentrip naar Sevilla… stuur me een berichtje. Ik vind het fijn!

Extra interessante info voor je citytrip!

Als je de video op YouTube bekijkt, kun je je meteen abonneren op mijn kanaal daar.

Dit vind je misschien ook leuk...