DUURZAAM LUNA FAMILIEPLANNER 2023 BINNENKANT SFEERBEELD
Plannen

De Luna Familieplanner: duurzaam en leuk!

Ben je op zoek naar een duurzame planner? Een familieplanner die milieuvriendelijk is geproduceerd? Ik stond er eerst niet eens bij stil, maar de Luna Familieplanner is geheel duurzaam. Voor mij waren een aantal zaken belangrijk, namelijk het soort papier, het bedrijf waarmee ik samenwerk, het productieproces en transport. Door de juiste keuzes te maken, werd mijn bedrijf, product en werkproces duurzaam!

Duurzaam papier hier

Ik wilde graag biotop, omdat het papier zoveel voordelen biedt. Het schijnt niet door en het oogt natuurlijk. Op het gebied van milieuvriendelijkheid scoort het ook hoog. Het papier is chloorvrij gebleekt. Er zitten geen optische witmakers in. Verder is het papier FSC gecertificeerd. Het FSC-keurmerk geeft aan dat er verantwoord wordt omgegaan met de bossen. Er is bescherming gegarandeerd voor het leefgebied van flora, fauna, lokale bevolking en arbeiders. Kijk even op FSC.  

Samenwerken

Met een bedrijf dat is gevestigd in Nederland werk ik samen. Van de drukker gaan de planners naar een centraal punt in Nederland. Vanaf dat adres worden ze verstuurd naar allerlei adressen in Nederland en België. Mijn bedrijfsprocessen zijn best simpel en niet milieubelastend. Onnodige transport wordt voorkomen en transport an sich wordt beperkt.

Meer lezen over de LUNA?

Thuis staat duurzaamheid steeds hoger op onze prioriteitenlijstje. Denk aan het scheiden van afval, geen aanschaf van plastic tasjes, verstandig omgaan met voedsel en water (we hebben ook een heuse compostbak). Meer dan ooit staat het in 2023 nog hoger op mijn priolijst en hier lees je waarom. Maar ik ben nog geen duurzaamheid blogger. Lees de blog van Tussen leven en dromen hier. En zie hier een leuk Instagram account van @Duurzamekeuzes. Wil je wat delen over plannen en duurzaamheid? Laat het hier even weten. Ik ben errug benieuwd!

LUNA Familieplanner

Wil je de LUNA Familieplanner 2023 bestellen?

Bestel de LUNA Familieplanner 2023 via de uitgever (altijd gratis verzending)

Bestel de LUNA Familieplanner 2023 via Bol.com

Vond je deze blog leuk? Mag ik rekenen op je support? Deel de blog of bestel online via mijn affiliatie links. Ik krijg een kleine vergoeding en jij betaalt daar niets extra's voor, nada! Alvast bedankt ❤ Hier vind je al mijn links, maar Bol.com en Amazon.nl zijn mijn favoriet.

Dit vind je misschien ook leuk...